RECAP

Deadstock sneaker market #3 – Tilburg

WAGENMAKERIJ TILBURG

De derde editie van het grootste sneaker event buiten de Randstad vond wederom plaats op een nieuwe locatie: Wagenmakerij Tilburg. De Wagenmakerij ligt in het hart van het hippe Spoorzone. Met buren als Club Smederij en Koepelhal is hier altijd wat te beleven.

impressie

PROGRAMMA

De Wagenmakerij is een grote industriële hal van 4.500m2 die tijdens DSM#3 het toneel was voor meer dan 80 tafels aan exclusieve sneakers. Naast sneakers was er het nodige aanbod aan de meest gewilde accessoires, vintage kleding en waren er cleaning stations om je sneakers ter plekke op te laten frissen. DSM beperkt zich echter niet tot sneakers en fashion.

Zo waren er verschillende tattoo shops aanwezig, kon je er gamen, was er muziek en waren er verschillende partners aanwezig die verschillende sportieve activaties mogelijk maakte. Check het volledige programma hier.

80+ tafels van de beste resellers

Er waren resellers aanwezig afkomstig uit Nederland, Duitsland en Frankrijk met een aanbod van de meest exclusieve sneakers. Daarnaast waren er een hoop sellers met gewilde items als Supreme kleding en accessoires.

RAFFLES

Verschillende partners hadden een veelvoud aan producten beschikbaar gesteld welke op verschillende plekken door de dag verloot werden. Niet alleen je entree gaf automatisch deelname, maar ook een consumptie aan de bar of deelname aan één van de activiteiten.

MINI TATTOO CONVENTIE

Tattoo’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hedendaagse straatcultuur. Reden genoeg om hier extra aandacht aan te besteden op DSM #3. Samen met een aantal toffe shops uit de omgeving zoals Le Flux, Dutch Harbour en Brandstapel Tattoo was er een heuse mini conventie opgezet.

GAMES

Gaems verzorgde deze editie een ware gaming corner. Gaems is een fabrikant van mobiele game consols, ideaal als je op vakantie geen break kan nemen van je favoriete games.

COSIGNMENT TABLE

Heb je nog iets in de kast staan wat je niet draagt? Op de consignment table kon je aan het begin van de dag je sneakers afgeven. Wij probeerde deze dan voor je te verkopen.

Tafeltennis

Mizuno is een sportmerk met sterke roots in Japan. Het is dan ook niet toevallig dat Mizuno een aantal tafeltennis tafels had meegenomen waar je de kans kreeg je geluk te beproeven tegen een aantal top spelers of deel te nemen aan een ouderwets potje rond de tafel.

SNEAKER Cleaning

Carbon is een grote speler op het gebied van sneaker cleaning. Om de effectiviteit van hun producten aan te tonen kon je ter plekke je schoenen laten schoonmaken of behandelen.

DJ’s

Yard Bird is een reizend concept wat hiphop georiënteerde feesten geeft op de tofste locaties in Nederland. Dezelfde avond gaf Yard Bird een feest in het naastgelegen Club Smederij. Met je entreekaartje voor DSM kreeg je korting op je toegang tot Yard Bird en om alvast op te warmen draaide de DJ’s van Yard Bird de hele dag verse tunes.

BASKETBALL HALF COURT

Één van onze partners, Fila, besloot voor de herintroductie van de Grant Hill, een classic basketbal model uit de 90’s, een basketbal half court mee te nemen met een aantal goede spelers. Als bezoeker was er de mogelijkheid deze spelers uit te dagen. Scoorde je? Dan kreeg je een extra loodje voor de raffle later op de dag

PANNA COURT

New Balance heeft een grote focus op voetbal, zo waren ze bijvoorbeeld afgelopen jaar shirt sponsor van Liverpool. Op straat vertaalt voetbal zich vaak in tricks en panna wedstrijden. Om deze reden hebben we samen met New Balance een panna court opgebouwd waar je een aantal van de beste straatvoetballers van Nederland kon uitdagen.

partners