DEADSTOCK SNEAKER MARKET 4 - EHV

Op zaterdag 10 & zondag 11 oktober strijkt Deadstock Sneaker Market neer in het Klokgebouw in Eindhoven. Een editie van maar liefst twee dagen met een nóg dikkere selectie van exclusieve, vintage en - uiteraard - deadstock sneakers. Maar ook lifestyle, art, gaming, sports, dikke tunes, lekker eten en een heuse auction: een sneakerwalhalla voor jong tot oud, waar je twee dagen lang ondergedompeld wordt in alles wat met sneakercultuur te maken heeft.

Tickets
Om de veiligheid van onze bezoekers, sellers, partners en crew te garanderen hebben we een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wil je erbij zijn, wacht dan niet te lang.

Mochten we het evenement onverhoopt toch moeten annuleren vanwege aangescherpte COVID-19-regels, dan krijg je van ons het aankoopbedrag direct terug. Geen kaartje voor de volgende editie, geen waardebon, geen gedoe: gewoon je geld terug.

Go premium: Early Access
Wil jij er als eerste bij zijn en exclusieve steals scoren? Met een Early Access ticket skip je de reguliere wachtrij en mag je voor openingstijd naar binnen. Je bent 1,5 uur eerder binnen dan de reguliere bezoekers en hebt als eerste toegang tot al het moois dat er op Deadstock te vinden is. Als dat niet genoeg tijd is om je holy grail te vinden dan weten wij het ook niet meer.
Onze Early Access tickets koop je voor maar EUR 8 of 6 extra – geen gekke premiums dus.

Heb je nog een ticket van de vorige editie?
Tickethouders die in het bezit zijn van een kaartje van de afgelaste editie (Tweede Paasdag) hebben toegang tot zowel de zaterdag als de zondag. Double the fun! Bereid je voor op een nóg dikkere editie met een unieke selectie van exclusieve sneakers, vintage, vinyl & fresh-tunes, maar ook lifestyle, art, gaming & sports.

Locatie
We strijken neer in de voormalige fabriekshallen van het Klokgebouw op Strijp-S. Een plek met een authentieke industriële uitstraling en een oppervlakte van 3300 m2. Dé perfecte locatie om jezelf twee dagen lang onder te dompelen in alles wat sneakercultuur is. Eindhoven is een vooruitstrevende stad met een rauw randje waar een echte ‘do it yourself’-mentaliteit heerst. Dat zie je terug in experimenteel design, technologie en evenementen. Kortom, een perfecte match met Deadstock Sneaker Market als je het ons vraagt.

PROGRAMMA

Op zaterdag 10 & zondag 11 oktober kan je ruim 80 tafels verwachten met een uniek aanbod aan sneakers, vintage, tattoo en accessoires. Daarnaast hebben we nog wat extra verrassingen in petto, waarover later meer. Tickets zijn reeds in de verkoop gegaan. Koop je tickets alleen via ons officiële kanaal. Check hieronder het programma.

80+ tafels van de
beste resellers

We hebben voor deze editie unieke resellers uitgenodigd afkomstig uit Nederland, Duitsland en Frankrijk. Verwacht een aanbod van de meest exclusieve sneakers van de laatste jaren, maar ook sneakerart, fashion, accessoires en meer.

Auction

Een paar sneakers vanaf 1,- euro? Nieuw op DSM #4 is een waar veilinghuis. De hele dag door kan je hier meebieden op sneakers, gear en collectables van verschillende aanbieders.

RAFFLES

Verwacht tijdens DSM #4 verschillende raffles die door de dag heen verloot worden. 

Tattoo

Tattoo’s zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse straatcultuur.  Deze editie hebben we weer een aantal top artiesten uitgenodigd. Sommigen zullen hun beste werk laten zien ter inspiratie maar er is ook de mogelijkheid ter plekke een (sneaker geïnspireerde?) tattoo te zetten.

Sports

Tijdens DSM #4 hebben we wederom verschillende sportieve activaties geregeld voor de bezoeker. Van tafeltennis tot voetbal en van basketbal tot gaming, je komt niks te kort.

bijsmaak super sale

BijSMAAK zal deze editie aanwezig zijn met een super sale. Waar je bij de resellers een grote variëteit aan Nike sneakers vindt, doet BijSMAAK alles behalve. Verwacht een groot aanbod van New Balance, Asics, Puma, Saucony, Mizuno of Fila.

Art & vinyl

Een echte collector beperkt zich zelden in zijn verzameldrang. Deze editie richten we daarom een extra ruimte in voor resellers in collectable toys, prints en vinyl.

 

vintage & sale

Je outfit houdt niet op bij een paar sneakers. Naast de beste sneaker resellers hebben we ook een aantal sterke partijen uitgenodigd met een hele toffe collectie vintage streetwear en fashion.

Music

Aan muziek geen gebrek. Op DSM #4 zorgen we uiteraard weer voor de nodige tunes.

impressie

partners