KLOKGEBOUW EINDHOVEN

GEANNULEERD VANWEGE HUIDIGE ONTWIKKELINGEN RONDOM CORONAVIRUS

Op maandag 13 april 2020 (tweede Paasdag) keren we terug naar een bekende locatie van Deadstock Sneaker Market: Klokgebouw Eindhoven. De voormalige fabriekshallen van het Klokgebouw op Strijp-S vormen een authentieke industriële uitstraling dat goed past bij Deadstock Sneaker Market.

Eindhoven wordt ook wel gezien als de urban hoofdstad van Nederland. Het is een stad dat van oudsher experimenteert en dat een echte “do it yourself” mentaliteit heeft. Dat zie je terug in design, technologie en evenementen. Een stad die perfect matcht met Deadstock Sneaker Market als je het ons vraagt.

PROGRAMMA

Op maandag 13 april kan je ruim 80 tafels verwachten met een uniek aanbod aan sneakers, vintage, tattoo en accessoires. Daarnaast hebben we nog wat extra verrassingen in petto, waarover later meer. Tickets zijn reeds in de verkoop gegaan. Koop je ticket alleen via onze officiële kanaal. Check hieronder het programma.

80+ tafels van de
beste resellers.

We hebben voor deze editie unieke resellers uitgenodigd afkomstig uit Nederland, Duitsland en Frankrijk. Verwacht een aanbod van de meest exclusieve sneakers van de laatste jaren, maar ook sneakerart, fashion, accessoires en meer.

Sneakercafe

Voor het eerst in de geschiedenis van DSM hebben we een sneakercafé tijdens DSM #4. Hier kan je genieten van ons aanbod in eten & drinken, je kan chillen met vrienden, je nieuwe collectie bekijken of gewoon genieten van verschillende optredens & lezingen van partners.

RAFFLES

Verwacht tijdens DSM #4 verschillende raffles die door de dag heen verloot worden. Bij binnenkomst krijg je een gratis lot waarmee je automatisch kans maakt om te winnen. Wanneer je een consumptie haalt kan je meer lootjes krijgen. Hoe meer lootjes, hoe meer kans. De verschillende prijzen worden later bekendgemaakt.

Mini tattoo conventie

Tattoo’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hedendaagse straatcultuur. Reden genoeg om hier extra aandacht aan te besteden op DSM #4. Samen met een aantal toffe shops uit de omgeving wordt er weer een ware mini tattoo conventie gerealiseerd. Welke tattooshops vertegenwoordigd zijn wordt later bekendgemaakt. 

Sports

Tijdens DSM #4 hebben we wederom verschillende sportieve activaties geregeld voor de bezoeker. Van tafeltennis tot voetbal en van basketbal tot gaming, je komt niks te kort.

Consignment table

Heb je nog iets in de kast staan wat je niet draagt? Op de consignment table kan je aan het begin van de dag je sneakers afgeven. Wij proberen deze dan voor je te verkopen.

impressie

partners