KLOKGEBOUW EINDHOVEN

De grootste sneakermarkt buiten de Randstad is terug! We keren terug met niet één, maar met twee dagen DSM.

Het walhalla voor iedere sneakerfreak keert op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 terug naar het Klokgebouw Eindhoven. Tickethouders die in het bezit zijn van een kaartje van afgelopen editie (Tweede Paasdag) hebben toegang tot allebei de dagen. Bereid je voor op een nóg dikkere selectie van exclusieve, vintage en - uiteraard - deadstock sneakers, maar ook lifestyle, art, gaming & sports.

De voormalige fabriekshallen van het Klokgebouw op Strijp-S vormen een authentieke industriële uitstraling dat goed past bij Deadstock Sneaker Market. Eindhoven wordt ook wel gezien als de urban hoofdstad van Nederland. Het is een stad dat van oudsher experimenteert en dat een echte “do it yourself” mentaliteit heeft. Dat zie je terug in design, technologie en evenementen. Een stad die perfect matcht met Deadstock Sneaker Market als je het ons vraagt.

PROGRAMMA

Op zaterdag 10 & zondag 11 oktober kan je ruim 80 tafels verwachten met een uniek aanbod aan sneakers, vintage, tattoo en accessoires. Daarnaast hebben we nog wat extra verrassingen in petto, waarover later meer. Tickets zijn reeds in de verkoop gegaan. Koop je ticket alleen via onze officiële kanaal. Check hieronder het programma.

80+ tafels van de
beste resellers

We hebben voor deze editie unieke resellers uitgenodigd afkomstig uit Nederland, Duitsland en Frankrijk. Verwacht een aanbod van de meest exclusieve sneakers van de laatste jaren, maar ook sneakerart, fashion, accessoires en meer.

Auction

Een paar sneakers vanaf 1,- euro? Nieuw op DSM #4 is een waar veilinghuis. De hele dag door kan je hier meebieden op sneakers, gear en collectables van verschillende aanbieders.

RAFFLES

Verwacht tijdens DSM #4 verschillende raffles die door de dag heen verloot worden. 

Tattoo

Tattoo’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hedendaagse straatcultuur.  Deze editie hebben we weer een aantal top artiesten uitgenodigd. Sommigen zullen hun beste werk laten zien ter inspiratie maar er is ook de mogelijkheid ter plekken een (sneaker geïnspireerde?) tattoo te zetten.

Sports

Tijdens DSM #4 hebben we wederom verschillende sportieve activaties geregeld voor de bezoeker. Van tafeltennis tot voetbal en van basketbal tot gaming, je komt niks te kort.

bijsmaak super sale

BijSMAAK zal deze editie aanwezig zijn met een super sale. Waar je bij de resellers een grote variëteit aan Nike sneakers vindt, doet BijSMAAK alles behalve. Verwacht een groot aanbod aan New Balance, Asics, Puma, Saucony, Mizuno of Fila.

Art & vinyl

Een echte collector beperkt zich zelden in zijn verzameldrang. Deze editie richten we daarom een extra ruimte in voor resellers in collectable toys, prints en vinyl.

 

vintage & sale

Je outfit houdt niet op bij een paar sneakers. Naast de beste sneaker resellers hebben we ook een aantal sterke partijen uitgenodigd met een hele toffe collectie vintage streetwear en fashion.

Music

Aan muziek geen gebrek. Op DSM #4 zorgen we uiteraard weer voor de nodige tunes.

impressie

partners