OVER DSM

Deadstock Sneaker Market is het grootste sneaker en streetwear-event buiten de randstad. Het is dé plek waar liefhebbers, verzamelaars, grote internationale merken, (re)sellers en andere enthousiastelingen samenkomen om hun liefde te delen voor dezelfde passie: sneakers.

Ontdek
Een sneaker is voor de meeste sneakerheads meer dan een schoen. Het is een lifestyle, het is pure liefde. Op Deadstock Sneaker Market draait het daarom niet alleen om het (ver)kopen van schoenen. Het is een totaalbeleving van de sneakercultuur in de breedste zin van het woord. Samen met onze vendors en partners zorgen we voor een inspirerend dagje uit.

Exclusieve items
Deadstock is in 2018 ontstaan vanuit een gedeelde passie voor kicks. Georganiseerd door sneakerliefhebbers, voor sneakerliefhebbers. Op diverse sfeervolle toplocaties vind je op onze events de nieuwste sneakers, exclusieve releases, collectors-items en bijzondere vintage pareltjes uit vervlogen tijden.

Meer dan een markt

Al zijn er op Deadstock Sneaker Market genoeg sneakerheads te vinden, het is niet alleen een event voor diehard verzamelaars. Van jong tot oud, er is voor iedereen iets te beleven. Het is een dag gevuld met kunst, muziek, mode, sport, streetculture, lekker eten en gezelligheid. Kom vintage kleding shoppen, bezoek onze pop-up tattoo-conventie, volg dj-lessen en nog veel meer.

De programmering doet niet onder voor een heus festival. Niet zo verwonderlijk, want een van de organisatoren is het meesterbrein achter grote evenementen zoals Drift en Mout bierfestival. Events waar iedere editie uit alle hoeken van het land duizenden bezoekers op afkomen. Samen met de eigenaren van de succesvolle sneakerboutique BijSMAAK zetten ze een toonaangevende sneakermarkt neer voor ruim 2500 bezoekers.

Diede

organisator/productie

MENZO

organisator/creative design

PETER

organisator/financiën

MAURICE

communicatiemanager