OVER ONS

Algemeen

Deadstock Sneaker Market wordt georganiseerd door een stel sneakerliefhebbers die al volop ervaring hebben in de sneakerwereld en een breed netwerk kennen. Zo hebben de eigenaren een eigen succesvolle sneaker boutique genaamd BIJSMAAK (Nijmegen) en worden er ook andere succesvolle festivals georganiseerd zoals Drift (Festival) & Mout Bierfestival.

Het zijn allen organisatoren met liefde voor het vak en een passie voor sneakers. Ook op het gebied van marketing & communicatie, lifestyle, branding en design is er veel ervaring aan boord. Zo kan Deadstock Sneaker Market een toonaangevend sneakermarkt aanbieden op het gebied van lifestyle, sneakers, tattoo & art voor ruim 2500 bezoekers.

geschiedenis

De sneaker industrie is een groeimarkt; zo blijkt wel uit de online aanwezigheid van sneakerheads en bijvoorbeeld kunstenaars en populaire schoenenmerken wiens samenwerkingen het internet in vervoering brengen. Deze trend was voor sneakerliefhebber en organisator Diede van Overbeek genoeg om de stap te maken een sneakermarkt te organiseren. In 2018 was Deadstock Sneaker Market geboren. De eerste edities werden georganiseerd samen met Robbert den Boer (ROSH Studios) Andor van den Boom (24/7 Nijmegen) in Nijmegen en Eindhoven.

Sinds augustus 2019 staan Menzo Dijkstra & Peter Eschgfaller samen met Diede van Overbeek aan het roer van Deadstock Sneaker Market. Beide heren hebben ruime ervaring, volop kennis in de sneaker wereld én runnen een succesvolle sneaker store in Nijmegen: Bijsmaak. Maurice Vogels is de man achter de communicatie van DSM. Ook hij is sinds augustus 2019 in het team gestapt.

Het Team

Diede

organisator/productie

MENZO

organisator/creative design

PETER

organisator/financiën

MAURICE

communicatiemanager