Partners

Het doel van Deadstock Sneaker Market is een totaalbeleving neerzetten voor bezoekers. Voor het publiek is er meer te doen dan alleen het scoren van frisse kicks. Door samen te werken met diverse partners, zorgen we voor een uitgebreid en interactief dagprogramma. Volledig opgebouwd rondom onze gedeelde passie: sneakers.

Naast onze sellers en vendors werkten we voor eerdere edities onder andere samen met grote brands als New Balance, Fila, Puma, Asahi, Mizuno, Fritz Kola, Casio en meer.

Deadstock wordt georganiseerd, met liefde voor het vak en een passie voor sneakers. Door een groep sneakerfreaks met een breed netwerk die hun sporen verdiend hebben binnen de branche. Op het gebied van marketing, communicatie, eventmanagement, lifestyle, branding en design is er dan ook veel ervaring aan boord.

We denken daarom graag actief met onze partners mee over wat er mogelijk is voor, tijdens en na het event. Van activatiecampagne tot voetbalcourt, van sneakercafé tot optredens, van dj-contest tot human pinballmachine, alles is mogelijk!

Wil jij met jouw merk gezien worden op Deadstock Sneaker Market? Neem contact met ons op en we kijken samen hoe we jouw merk het beste kunnen neerzetten.


Partner worden of interesse in de mogelijkheden?

Meld je aan via onderstaand formulier en we nemen zsm contact met je op!

TERUGBELVERZOEK

Vragen OVER DSM? laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

CONTACT

Stuur ons voor vragen of meer informatie over de events een email.

BLIJF op de hoogte..

schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

© 2020 Deadstock Sneaker Market | Website door Aanpoters marketingbureau