EVENTS

DEADSTOCK SNEAKER MARKET

DEADSTOCK IS HÉT GROOTSTE SNEAKER CULTURE EVENT BUITEN DE RANDSTAD.

Tijdens Deadstock staat ‘sneaker culture’ centraal en dat betekent meer dan sneakers alleen. Check hieronder wat je tijdens onze events kunt verwachten. 

VORIGE EDITIES

2022

2022

2021

2018

2019

2019

SNEAKERS

Voor de dikste en meest exclusieve sneakers ben je bij ons aan het juiste adres. Verschillende nationale en internationale verkopers brengen een selectie met zich mee waar je gegarandeerd van gaat watertanden!

FASHION

Shop hype drops die je gemist hebt, scoor vintage items om je outfits te complementeren of ontdek nieuwe ontwerpers.

BOOKS + ART

Op zoek naar een poster of print voor aan je muur? Check dan onze art sellers met een gevarieerd aanbod aan sneaker gerelateerde kunst. Ook kun je bij ons terecht voor de laatste, soms gelimiteerde boeken en magazines.

TATTOO

Deadstock is het enige sneaker event waar je zo’n uitgebreide selectie van gerenommeerde tattoo artiesten en shops treft. Regel een afspraak, zet een flash of neem gewoon een kijkje!

SNEAKER CAFE

Het centrale punt van Deadstock. In het Sneaker Cafe kun je even bijkletsen, soms een mini expo checken of je nieuwste aanwinst even rustig bewonderen. Het Sneaker Cafe heeft een wisselende invulling dus elke keer wordt een verrassing.

MUSIC + VINYL

Tijdens Deadstock draaien we de dikste tunes voor je. En ben je zelf bezig met muziek? Dan nodigen we je uit om te komen crate diggen op de vinyl markt!

CUSTOMS

Gelimiteerd betekent nog niet uniek. Misschien ben je wel op zoek naar een speciale colorway die nog nooit is uitgebracht of wil je een persoonlijk tintje aan je sneakers geven. Ga dan langs onze customizers en ontdek wat zij allemaal voor je kunnen betekenen.

SPORTS

Urban sports zijn onlosmakelijk verbonden met sneaker culture. Op onze events hebben we een wisselend aanbod van (straat) sporten.

B-ball, skate maar ook gewoon even een potje tafeltennis. Dus vergeet je zweetbandje niet.

KIDS

Niet alleen de grote blauwe supermarkt let op de kleintjes. Op Deadstock hebben we sellers die gespecialiseerd zijn in sneakers & kleding voor kids, speciale activiteiten en we hebben voor iedere jonge bezoeker een verrassing waar ze wel even zoet mee zijn.

BRANDS

Met onze sponsoren organiseren we tijdens onze events allerlei activiteiten. Volg bijvoorbeeld een workshop sneakers schoonmaken of doe mee met een wedstrijd waarin je mooie prijzen kunt winnen.

THE NEW HYPE

Nederland barst van de creativiteit. En we geven deze mensen graag een podium op Deadstock. Nieuwe kledingmerken maar ook unieke accessoires en zelfs decoratie vind je terug tijdens een bezoek aan Deadstock.

FOOD + DRINK

Neem een drankje bij een van de verschillende bars of bezoek een van onze foodtrucks. We zorgen voor een gevarieerd aanbod van street food en dranken zodat je even kunt bijtanken of juist even kan nagenieten.

VOLGENDE EDITIE

03 DECEMBER 2022 - TILBURG

TICKETS BESCHIKBAAR VANAF 14 MEI!

PARTNERS + SPONSORS

NEE? DOE DAN!

Nieuws, give aways en event info vind je altijd als eerste op ons Instagram account.